E-R 8:30 - 17:00 L, P suletud info@mass.ee
Tallinn, Kalda 3b +372 657 7170
Tallinn, Kalda 7d +372 657 7622
Tartu, Tehno tee 7 +372 657 7623

Vee baasil vaha sisetingimustesse

Vali endale sobiv

Prindi hinnakiri
Kuva ainult laos olevaid tooteid
Vee baasil vaha sisetingimustesse Valge kattev
Vee baasil vaha sisetingimustesse Valge läbipaistev

Tootest lähemalt

KIRJELDUS
Läbipaistev või kattev, siidjas vahataoline viimistlusvahend sisetöödeks. Osmo sisetingimuste vahaga viimistletud pind on mustust ja vetthülgav, tugev ning kulumiskindel, pinda siluv.

SOBIB KASUTAMISEKS
Osmo sisetingimuste vaha sobib puidu kaitseks ja dekoratiivse efekti saavutamiseks: seina- ja laepaneelid, talad, samuti mööbel, uksed ja laste mänguasjad. Toode sobib puidust laepaneelide renoveerimiseks ja remondiks, mis on eelnevalt tööstuslikult viimistletud Osmo valge läbipaistva (7393) või Osmo valge (7394) vahaga.

PEALEKANDMINE
Kanda puhtale, kuivale puidu pinnale õhuke ja ühtlane kiht piki puidusüüd hõõrudes, kasutades Osmo pintslit või Osmo mikrokiust rulli. Laske kuivada 3-4 tundi, tagades hea ventilatsioon. Soovi kooral saab enne teise kihi pealekandmist kuivanud pinda siluda peenteralise liivapaberiga (P360) või lihvimispadjaga. Teine kiht kanda peale samamoodi ühtlaselt ja õhukeselt. Renoveerimiseks piisab, kui kanda puhtale kuivale õlitatud pinnale üks õhuke kiht.

KUIVAMISAEG
Kuivamisaeg ligikaudu 3-4 tundi (23°C/50% õhuniiskust). Madalam temperatuur ja/või kõrgem õhuniiskus pikendavad kuivamisaega. Tagage kuivamise ajal hea ventilatsioon.

KATVUS
1 liiter katab ühe kihina ligikaudu 16 m²

MÄRKUS
Üks kiht sisetingimuste vaha kattev valge (7394) jätab pinnale intensiivsema tooni, kui kaks kihti sisetingimuste vaha valge läbipaistev (7393).

Soovid suuremat kogust?

Suurema koguse päring
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates olete teadlik ja nõustute meie privaatsuspoliitikaga.
Nõustun
Sulge